Facebook Pixel Ολυμπιακός: Tράμπα Καμαρά-Μανωλά συν 3 εκατ. σε βάθος 2ετίας προτείνει η Νάπολι!
| 2021-08-21 14:35:00

Μαρινάκη, θέλουν να σε πιάσουν κορόιδο - Πρόταση Νάπολι για τράμπα Καμαρά-Μανωλά - Εξοργιστική!

Sportdog Team
Μαρινάκη, θέλουν να σε πιάσουν κορόιδο - Πρόταση Νάπολι για τράμπα Καμαρά-Μανωλά - Εξοργιστική!

Σκληρό ροκ για τον Κώστα Μανωλά. Κεντρικό πρόσωπο στη καλοκαιρινή μεταγγραφική αγορά  της Νάπολι αλλά και  της Serie A, ο Ελληνας διεθνής αμυντικός, βρίσκεται και σήμερα στις εφημερίδες αλλά και τις ιστοσελίδες  της Ιταλίας.

Ολυμπιακός: Σημειώνεται μία...ένταση στις διαπραγματεύσεις, με τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, μετά την επιστροφή του από τη Σαρδηνία να «στέλνει μήνυμα στον Ολυμπιακό μέσω του μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, πως για να παραχωρηθεί ο Μανωλάς θα χρειαστούν 15 εκατ. ευρώ», όπως σημειώνει η Corrirere dello Sport. 

 Ο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με τους Ιταλούς, φέρεται να είπε ότι η Νάπολι έφτασε στα όριά της, υποχωρώντας κατά 3 εκτ. ευρώ (από τα 18 εκτ ευρώ που ζήτησε αρχικά), ενώ δεν φαίνεται να αποκλείει την περίπτωση δανεισμού, με τον όρο όμως της υποχρεωτικής εξαγοράς.


 
 Ομως  είναι κινήσεις ενταγμένες στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, που έτσι κι αλλιώς «μαλακές» δεν υπάρχουν και αν τυχαία προκύψουν αποτελούν εξαίρεση. Θα συνεχιστούν φτάνοντας στο αποκορύφωμά τους τη νέα εβδομάδα.

 Οι αναφορές εστιάζουν επίσης στην εκφρασμένη-όχι δημόσια- «επιλογή ζωής» του Κώστα Μανωλά να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος να εισπράξει τα υπόλοιπα χρήματα των τριών ετών συμβολαίου που υπολείπονται -σχεδόν 12 εκτ. ευρώ- σε διάστημα πέντε χρόνων από τον Ολυμπιακό. 

 Ο ίδιος, «έχοντας έτοιμη τη βαλίστα του», σύμφωνα με τους Ιταλούς, αποφεύγει να μιλάει, απαντάει σχεδόν μονολεκτικά σε μηνύματα στο κινητό στους λιγοστούς δημοσιογράφους που συνομιλεί, ωστόσο, δεν υπάρχει πρόθεση να εξαναγκάσει την πώλησή του.

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται τόσο κοντά στην ομάδα, όσο και στον Ελληνα διεθνή αμυντικό, η Νάπολι που προχωράει σε οικονομικές περικοπές και χωρίς ενεργή συμμετοχή στο μεταγγραφικό παζάρι, θα επιθυμούσε την ανταλλαγή Μανωλά με τον Μαντί Καμαρά, προσφέροντας επιπλέον 3 εκτ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ποσό που θα δώσει όμως σε διάστημα δύο χρόνων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
 
 Σε περίπτωση αποχώρησης του Μανωλά, η Ναπολι, εκτός από τον Ζουάν Ζέσους, θα κινηθεί για δύο αμυντικούς, μεταξύ των Σκόντραν Μουστάφι, Ντανιέλε Ρουγκάνι (που έχει συμφωνήσει για τη μετακίνηση) και τον φθηνότερο  Μάρκος Σενέσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags