Facebook Pixel Ριέκα - ΠΑΟΚ: Σίγουρος για την πρόκριση ο κόουτς της Ριέκα: "Πεπεισμένος ότι θα αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-22 00:30:00

Σίγουρος για την πρόκριση ο κόουτς της Ριέκα: "Πεπεισμένος ότι θα αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Σίγουρος για την πρόκριση ο κόουτς της Ριέκα: "Πεπεισμένος ότι θα αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ"!

Ο προπονητής της Ριέκα εξέφρασε την σιγουριά του για την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, πιστεύοντας ότι οι παίκτες του θα παίξουν ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από ότι στην Τούμπα.

Ριέκα - ΠΑΟΚ: Σε κροατικά ΜΜΕ μίλησε ο Γκόραν Τόμιτς ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Σίμπενικ για το κροατικό πρωτάθλημα και ρωτήθηκε για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τόσο για το 1-1 στην Τούμπα, όσο και για την ρεβάνς την Πέμπτη το βράδυ.

“Μας χώρισαν λίγα δευτερόλεπτα από μια μεγάλη νίκη. Δεν μπορώ παρά μόνο να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθεια τους. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ και δεν καταφέραμε να βγούμε από την περιοχή μας για να αναπτύξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Από ένα κόρνερ μπήκε το αυτογκόλ, αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας. Έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα ελπίζω ότι με την βοήθεια του κόσμου μας θα ολοκληρώσουμε το… θαύμα!”, είπε χαρακτηριστικά ο Τόμιτς.

Για την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς ο Τόμιτς τόνισε : “Όλοι έχουν δει τώρα ότι είχα δίκιο σε όσα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν με την μπάλα ότι θέλουν. Θα πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί μόνο έτσι μπορούμε να περάσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα μας και είμαι πεπεισμένος ότι μέσα στο γήπεδο μας θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσουμε στο Κόνφερενς Λιγκ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags