Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Πάγωσαν στον Ολυμπιακό - Ατάκες "σεισμός" Σπαλέτι για Μανωλά που αλλάζει τα πάντα (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-21 18:30:00

Πάγωσαν στον Ολυμπιακό - Ατάκες "σεισμός" Σπαλέτι για Μανωλά που αλλάζουν τα πάντα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάγωσαν στον Ολυμπιακό - Ατάκες "σεισμός" Σπαλέτι για Μανωλά που αλλάζουν τα πάντα! (ΦΩΤΟ)

"Βόμβες" από τον τεχνικό της Νάπολι που αναφέρθηκε στο θέμα του Έλληνα αμυντικού στην συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Serie A όπου τα όσα είπε δεν έχουν σχέση με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Κώστας Μανωλάς - Λουτσιάνο Σπαλέτι: Για το ρόστερ της Νάπολι μίλησε ο έμπειρος τεχνικός των Παρτενοπέι, ενώ παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον τόσο του Έλληνα αμυντικού, όσο και του Ινσίνιε στον σύλλογο.

"Ο Ινσίνιε να είναι ενοχλημένος; Πάντα έρχεται χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει. Οι φημολογίες στην αγορά δεν αφορούν αυτό το θέμα. H Serie A είναι όνειρο για όλους και δεν μας απασχολεί το τι γίνεται ή λέγεται στην αγορά.

Όταν ήρθα εδώ προσωπικά περίμενα ότι ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς θα είναι μέλη της ομάδας. Δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητά της. Εάν είμαι σίγουρος ότι θα τους έχω; Για μένα ναι, γιατί όχι. Για μένα Κώστας Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν, πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι", είπε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags