Facebook Pixel Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο - ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Τζιοβίνκο - Τον θέλει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα
| 2021-08-21 20:33:00

Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Τζιοβίνκο - Τον θέλει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου για Τζιοβίνκο - Τον θέλει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ και τα δίνει όλα

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής από την Παρασκευή (20/8) είναι και επίσημα χωρίς ομάδα και ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να τον κάνει δικό του, μιας και ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για τα πλάνα που έχει για την φετινή σεζόν.

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο - ΠΑΟΚ: Με τον Ιταλό ελεύθερο από την Αλ Χιλάλ ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ελεύθερο το πεδίο ώστε να προσπαθήσει να τον κάνει δικό του και συγκεκριμένα έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας μαζί του.

Πλέον οι Ασπρόμαυροι περιμένουν την οριστική απάντησή του, ενώ λόγω του παρελθόντος που υπάρχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο καιρό νωρίτερα ήταν πολύ θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρατούν αυτή τη στιγμή στάση αναμονής, ενώ παράλληλα κοιτάζουν και άλλες επιλογές, περιμένοντας όμως για λίγο ακόμα καιρό την απάντηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, που έλεγε πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε πρωτάθλημα περισσότερα ανταγωνιστικό από αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags