Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του στόχος του Ραζβάν - "Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ αλλά..."
| 2021-08-21 21:10:00

Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του στόχος του Ραζβάν - "Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ αλλά..."

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του στόχος του Ραζβάν - "Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ αλλά..."

Δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του έκανε ποδοσφαιριστής που τις τελευταίες ώρες φέρεται να είναι στόχος του Δικεφάλου του Βορρά που αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Στην πατρίδα του για προπονήσεις με την Ουνιβερσιτατέα είναι ο 26χρονος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του δανεισμού του από στην Αλ Αχλί, που τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει επαφές για να τον αποκτήσει.

Η Κραϊόβα αγωνίζεται το Σάββατο (21/8) με την Γκαζ Μετάν και ο ίδιος βρέθηκε στο γήπεδο όπου έκανε δηλώσεις για το μέλλον του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

"Δεν ξέρω τίποτα, περιμένω να μιλήσει ο ατζέντης μου, όλα εξαρτώνται από την απόφαση των ανθρώπων από τη Νέα Υόρκη. Ξέρετε πολύ καλά τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα (σ.σ Ουνιβερσιτατέα) αλλά ανήκω στη Νέα Υόρκη και δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο. Ο μάνατζερ μου μιλά στη Νέα Υόρκη σχεδόν κάθε μέρα και θα έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες".

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα μαζί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου : "Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια μεγάλη προσφορά για μένα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια προσφορά όπως αυτή του ΠΑΟΚ, αλλά αγαπώ την Κραϊόβα, έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη και στο τέλος αυτοί θα αποφασίσουν για μένα", είπε ο Αλεξάντρου Μιτρίτα αφήνοντας να εννοηθεί πως πως πρώτη του επιλογή είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κραϊόβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags