Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν γερά για να τον κλείσουν
| 2021-08-21 23:52:00

Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν... γερά για να τον κλείσουν!

Sportdog Team
Αυτόν τον επιθετικό θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν... γερά για να τον κλείσουν!

Μετά τα τελευταία νέα, με την απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα για διάστημα 6 μηνών από τις υποχρεώσεις του Δικεφάλου του Βορρά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει ψηλά την απόκτηση επιθετικού και μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αποφασίσει αυτόν που χρειάζεται.

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Άκπομ: Με δεδομένα πια πως ο Νέλσον Ολιβέιρα θα απουσιάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά για έξι μήνες, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι για απόκτηση επιθετικού μιας και πλέον στην ομάδα υπάρχει μόνο ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Έτσι τις τελευταίες ώρες μπήκε εκ νέου στο... κάδρο ξανά το όνομα του Άγγλου επιθετικού ώστε να ενισχυθεί. Ο παίκτης της Μίντλεσμπρο είναι γνώστης όχι μόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και των "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου με αποτέλεσμα ,αν η περίπτωσή του προχωρήσει, θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί άμεσα.

Πλέον ο αγγλικός σύλλογος, που ανήκει, εμφανίζεται θετικός στην παραχώρησή του υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags