Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: "Προσγείωσε" Γιαννούλη ο προπονητής του: "Τον έβγαλα για να μην τον ντροπιάσω" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-22 12:31:00

"Προσγείωσε" Γιαννούλη ο προπονητής του: "Τον έβγαλα για να μην τον ντροπιάσω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Προσγείωσε" Γιαννούλη ο προπονητής του: "Τον έβγαλα για να μην τον ντροπιάσω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τεχνικός της Νόριτς μίλησε για την αλλαγή του Δημήτρη Γιαννούλη στο ημίχρονο του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, που βρήκε νικητές τους Πολίτες με το εμφατικό 5-0.

Δημήτρης Γιαννούλης: Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, εξήγησε ότι ήταν μια απόφαση που πήρε για να προστατέψει τον Γιαννούλη, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη για την ομάδα. 

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε τον αγώναα με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα» ανέφερε ο Φάρκε. 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags