Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν κυνηγάει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ - Νέο όνομα - Τον θέλει και γερμανική ομάδα
| 2021-08-22 16:34:00

Αυτόν κυνηγάει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ - Νέο όνομα - Τον θέλει και γερμανική ομάδα

Sportdog Team
Αυτόν κυνηγάει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ - Νέο όνομα - Τον θέλει και γερμανική ομάδα

Συνεχίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά η αναζήτηση ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, με ένα νέο όνομα να μπαίνει στη λίστα σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιεύματα του εξωτερικού

ΠΑΟΚ - Σίντκλεϊ: Το όνομα του αμυντικού της ΝΤιναμό Κιέβου, που έχασε τη θέση βασικού από τον Βιτάλι Μικολένκο, βάζουν στην λίστα του Δικεφάλου του Βορρά τα Μέσα της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.sogodnya.ua ο 28χρονος θέλει να αποχωρήσει από το Κίεβο και μάλιστα είναι στόχος και της Βέρντερ Βρέμης εκτός από τους Ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης.

"Δύο ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρθηκαν αμέσως για τον αριστερό μπακ Ντιναμό Κιέβου, Σίντκλεϊ. Η ελληνική επιλογή συνέχισης της καριέρας μοιάζει με προτεραιότητα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντιναμό Κιέβου Σίντκλεϊ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του 28χρονου ποδοσφαιριστή: η Βέρντερ Βρέμης και ο ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί με κανένα τρόπο να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου χάνοντας τον ανταγωνισμό από τον Βιτάλι Μικολένκο. Την περασμένη σεζόν, ο ποδοσφαιριστής έπαιξε μόνο σε οκτώ ματς, ενώ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να κάνει μια ασίστ. Στο τρέχον πρωτάθλημα, ο αριστερός μπακ της Ντιναμό εμφανίστηκε δύο φορές στο γήπεδο, έχοντας παίξει συνολικά 28 λεπτά. Είναι ενδιαφέρον ότι η ελληνική ομάδα έχει προπονητή τον γιο του προπονητή του Ντιναμό Κιέβου – Ράζβαν Λουτσέσκου. Επομένως, ο πατέρας μπορεί να παράσχει πλήρη στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή του στον προπονητή του ελληνικού συλλόγου.

Θυμηθίζουμε ότι ο Σίντκλεϊ μετακόμισε στη Ντιναμό το καλοκαίρι του 2018 από την Ατλέτικο Παραναένσε έναντι 5.000.000 ευρώ. Τώρα η μεταγραφική αξία του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με το Transfermarkt , είναι 2.500.000 ευρώ", αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σίντκλεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags