Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Σούπερ εξέλιξη για Τσιμίκα - Οι εμφανίσεις του κάνουν τον Κλοπ να το σκέφτεται - Έρχεται ανατροπή;
| 2021-08-23 07:06:00

Σούπερ εξέλιξη για Τσιμίκα - Οι εμφανίσεις του κάνουν τον Κλοπ να το σκέφτεται - Έρχεται ανατροπή;

Sportdog Team
Σούπερ εξέλιξη για Τσιμίκα - Οι εμφανίσεις του κάνουν τον Κλοπ να το σκέφτεται - Έρχεται ανατροπή;

Ο Έλληνας αμυντικός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League με τους Κόκκινους και παρά το γεγονός ότι ο Άντι Ρόμπερτσον έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του κάνει τον Γερμανό τεχνικό να το... σκέφτεται

Κώστας Τσιμίκας: Τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νόριτς, όσο και στην αναμέτρηση του Άνφιλντ με την Μπέρνλι ο Έλληνας αμυντικός ήταν εξαιρετικός κάνοντας τους φίλους της Λίβερπουλ να τον αποθεώσουν όταν έγινε αλλαγή, κάτι που έκανε και στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, βρήκε χρόνο μιας και ο Άντι Ρόμπερτσον είχε τραυματιστεί, όμως πλέον το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει στους Κόκκινους είναι το ποιος θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής με την Τσέλσι.

Παρά το γεγονός ότι ο Σκωτσέζος έχει αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα που είχε, τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν πως είναι πιθανό ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να κρατήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν άκρως... διπλωματικός.

"Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε πρόβλημα να αντικαταστήσουμε τον Ρόμπο. Ο Κώστας, όπως και ο Ρόμπερτσον στην αρχή, χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνηθίσει. Ο Κώστας έπαιξε καλά, έκανε μια απίστευτη σέντρα.

Επιμένω ότι δεν είναι πρόβλημα. Είναι εξαιρετικό να τους έχω και τους δύο. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις αριστερό μπακ. Όταν έχεις δύο καλούς, δεν είναι πρόβλημα", δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, μη δίνοντας σαφή απάντηση για το αν ο ΚΚώστας Τσιμίκας θα αγωνιστεί απέναντι στους Μπλε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags