Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τη νέα ομάδα του Γιακουμάκη - Εκεί πρόκειται να πάει
| 2021-08-22 18:58:00

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τη νέα ομάδα του Γιακουμάκη - Εκεί πρόκειται να πάει

Sportdog Team
Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τη νέα ομάδα του Γιακουμάκη - Εκεί πρόκειται να πάει

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού της Φένλο καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μετακίνησή του, όμως το θέμα δείχνει να οδεύει για φινάλε με τον ποδοσφαιριστή να κάνει άλμα στην καριέρα του

Γιώργος Γιακουμάκης: Μπορεί η Σέλτικ να βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλληνα επιθετικού από την Φένλο, όμως η... σφήνα της Βέρντερ έφερε καθυστερήσεις στο θέμα μετακίνησής του.

Τα πράγματα, όμως, δείχνουν να ξεκαθαρίζουν, μιας και οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Γερμανών κάνουν τον παίκτη να προβάρει τα... Πράσινα.

"Οι οικονομικές δυνατότητές μας είναι περιορισμένες και είναι σημαντικό να τις χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχθούμε ότι άλλοι σύλλογοι μπορούν να κάνουν καλύτερες προσφορές σε μισθούς. Αλλά είναι καλό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι πλέον να πουλάμε παίκτες και πλέον έχουμε χώρο να κινηθούμε στη μεταγραφική αγορά.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να περιοριστούμε σε μόνο ένα μεταγραφικό στόχο. Έχουμε λίστα και με άλλους στόχους. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος απόλαυσε την περιοδεία του στο σύλλογό μας. Του άρεσε πολύ η Βρέμη", ανέφερε ο Μπαόυμαν και πλέον ο Γιώργος Γιακουμάκης μετράει... ανάποδα για να γίνει πιθανότατα παίκτης της Σέλτικ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags