Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Είδηση "βόμβα" από Ιταλία για Ρονάλντο - Για αυτό δεν είναι βασικός με την Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-22 19:55:00

Είδηση "βόμβα" από Ιταλία για Ρονάλντο - Για αυτό δεν είναι βασικός με την Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Είδηση "βόμβα" από Ιταλία για Ρονάλντο - Για αυτό δεν είναι βασικός με την Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

Οι Μπιανκονέρι αγωνίζονται στην πρεμιέρα της Serie A με αντίπαλο την Ουντινέζε, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μην είναι στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του, κάτι όμως που σύμφωνα με πολύ έγκυρο δημοσιογράφο κρύβει... βόμβα από πίσω

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Φωτιά" στην Γιουβέντους πριν τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην έχει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε.

Σύμφωνα με το Sky Sports Italia και τον πολύ έμπειρο, σε θέματα μεταγραφών, δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ίβηρας ήταν αυτός που ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί βασικός, μιας και θέλει να φύγει από το Τορίνο μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

"Πρόκειται για μια επιθυμία του Κριστιάνο γιατί ελπίζει να βρει μία λύση στη μεταγραφική αγορά τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημες προσφορές για τον Κριστιάνο", ανέφερε ο δημοσιογράφος και πλέον μένει να δούμε αν τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά θα γυρίσει σελίδα στην μεγάλη καριέρα του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags