Facebook Pixel Γιώργος Μύρτσος: "Είναι… απατεώνας ο Τζαβέλλας, τους πλάκωσε ο Μπαράλες - Ξεφτίλα για Ολυμπιακό αλλά…" (Vid)
| 2021-08-22 20:24:00

"Είναι… απατεώνας ο Τζαβέλλας, τους πλάκωσε ο Μπαράλες - Ξεφτίλα για Ολυμπιακό αλλά…" (Vid)

Sportdog Team
"Είναι… απατεώνας ο Τζαβέλλας, τους πλάκωσε ο Μπαράλες - Ξεφτίλα για Ολυμπιακό αλλά…" (Vid)

Ρεσιτάλ Γιώργου Μύρτσου και σούπερ ανάλυση για τους Βig-4. Ο παλαίμαχος άσος στην πρώτη του εμφάνιση στο youtube ως σχολιαστής των αγώνων και της αθλητικής επικαιρότητας, έδωσε μεγάλες ατάκες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Σε εντυπωσιακή φυσική κατάσταση βρίσκεται ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Μύρτσος, ο οποίος είναι ο… αντικαταστάτης του Κωστή Ραπτόπουλου στην εκπομπή «Marmita-sports» στο youtube.

Ο Γιώργος Μύρτσος δεν θυμίζει σε τίποτα τον τερματοφύλακα που βλέπαμε μέχρι το 2000 στα γήπεδα, ενώ από τα πρώτα του λεπτά στην εκπομπή έδωσε… ρεσιτάλ με ατάκες για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Σούπερ Λιγκ.

Στην πρώτη του τοποθέτηση σημείωσε πως είναι μεγάλο λάθος που δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση πλέον στη Superleague, χαρακτήρισε… απατεώνα τον Τζαβέλλα και θρασύδειλο τον Βράνιες και προέβλεψε ότι θα πλακωθούν μεταξύ τους στα αποδυτήρια. Παράλληλα, ανέφερε πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Ολυμπιακού ήταν μεν ξεφτίλα, αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά η ομάδα του Πειραιά λόγω Πέδρο Μαρτίνς και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά την κόντρα του με τον «Ραπτό», αρκέστηκε να πει ότι «Δεν έχω σχέση με τον Κωστάκη Ραπτόπουλο, να είναι καλά. Είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Του έδωσα και συνέντευξη. Με είχε σε αφίσες».

Δείτε το βίντεο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags