Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Μεγάλη επιστροφή για Τσιγκρίνσκι - "Βουίζει η πιάτσα" για μεταγραφή - Ηχηρό... χαστούκι στην ΑΕΚ!
| 2021-08-22 21:13:00

Μεγάλη επιστροφή για Τσιγκρίνσκι - "Βουίζει η πιάτσα" για μεταγραφή - Ηχηρό... χαστούκι στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη επιστροφή για Τσιγκρίνσκι - "Βουίζει η πιάτσα" για μεταγραφή - Ηχηρό... χαστούκι στην ΑΕΚ!

Ο Ουκρανός αμυντικός θέλει ξανά Ελλάδα και ήδη κάνει προπονήσεις. Πού βρίσκεται ατές τις ημέρες ο πρώην άσος της Ένωσης, η επιθυμία του να συνεχίσει στη Superleague και οι προτάσεις που έχει στα χέρια του. Γιατί δεν φόρεσε τελικά και φέτος τα κιτρινόμαυρα;

ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι, όχι όμως γιατί αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά επειδή δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στον ρόλο που θα είχε στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο 34χρονος στόπερ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα και πιστεύει πως αντέχει ακόμα να το κάνει σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο μέχρι στιγμή δεν έχει βρει ομάδα. Παρότι έχει δεχθεί κρούσεις, από ομάδες της πατρίδας του, την Ρωσία και την Πολωνία, ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε κάποιο συμβόλαιο.

Ο Τσιγκρίνσκι ήθελε πολύ να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και ήλπιζε πως δεν υπήρχε θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς είναι μεγάλη επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα. Αγαπάει την χώρα μας και η οικογένειά του περνάει πολύ καλά εδώ και σύμφωνα με όσα έλεγε πέρυσι στους ανθρώπους της Ένωσης, στόχος του είναι αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο, να εγκατασταθεί μόνιμα. Για την ώρα όμως, ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα. Θέλει να παίξει μπάλα και ψάχνει.

Οι πιθανότητες είναι να φύγει για το εξωτερικό, όμως υπάρχει στα χέρια του και μία πρόταση από την Ελλάδα. Ίσως για αυτό παραμένει στην Αθήνα ακόμα, καθώς δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Εξάλλου, εδώ και μέρες συνεχίζει τις προπονήσεις με τον Ιωνικό, ώστε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και παράλληλα να βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επόμενα 24ωρα θα πάρει την τελική του απόφαση, παρότι υπάρχει χρόνος να βρει ομάδα ως ελεύθερος και τον Σεπτέμβρη. Άλλωστε, τόσα χρόνο παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο, γνωρίζει καλά πως για να μπορέσεις να προσαρμοστείς σε μία ομάδα, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και εξωαγωνιστικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει χρόνο, εάν φύγει στο εξωτερικό, να εγκατασταθεί αυτός και η οικογένειά του στη νέα πόλη και στο νέο σπίτι.

Όσο όμως δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε και του χρόνου στη Superleague. Άλλωστε, τα χρήματα τη δεδομένη στιγμή δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα. Θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο και θα τον… πιστεύουν!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσεις Μιλόγεβιτς, τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" παίκτης άμεσα - "Χουνέρι" σε Μάνταλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags