Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φταίει και η διοίκηση της ΑΕΚ - Ξεκάθαρα δεν είναι αρκετός ο Μάνταλος - Τζαβέλλας και Βράνιες θα..."
| 2021-08-22 23:56:00

"Φταίει και η διοίκηση της ΑΕΚ - Ξεκάθαρα δεν είναι αρκετός ο Μάνταλος - Τζαβέλλας και Βράνιες θα..."

Sportdog Team
"Φταίει και η διοίκηση της ΑΕΚ - Ξεκάθαρα δεν είναι αρκετός ο Μάνταλος - Τζαβέλλας και Βράνιες θα..."

Ο Πάνος Λούπος μίλησε στον αέρα του Over FM για τις μεταγραφές που χρειάζεται η Ένωση σε θέσεις «κλειδιά» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, σχολίασε στον αέρα του Over FM, τι έχει κάνει λάθος η διοίκηση της «Ένωσης» και σε ποιες θέσεις έχει άμεση ανάγκη η ομάδα.

Μία μέρα μετά τη φιλική ήττα των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο ΟΑΚΑ, επικρατεί ανησυχία στο σύλλογο για την εικόνα του συνόλου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Πάνος Λούπος επισήμανε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι επαρκείς για τους στόχους της ομάδας. Η διοίκηση επιπλέον φέρει ευθύνη για τη διαμόρφωση του ρόστερ και δείχνει να μην έχει καταλάβει τις αδυναμίες του.

Στη συνέχεια τόνισε τις βασικές «ανάγκες» που οφείλει να καλύψει η ΑΕΚ. Πρώτη είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ. Η «Ένωση» σε αυτή τη θέση έχει μόνο τον Μάνταλο εδώ και αρκετά χρόνια, ο οποίος μόνος του δεν είναι αρκετός. Η αγορά ενός ακόμα ακραίου επιθετικού είναι επίσης κομβική, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στη διάθεση του τον Γκαρσία και τον Αμραμπάτ. Ο Εσχαν Χατζισαφί που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει έρθει από μία γεμάτη σεζόν και έχει υποστεί ήδη κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς και επομένως ένας μία νέα προσθήκη, για να τον αναπληρώνει, χρειάζεται επίσης.

Ένα από τα θετικά στοιχεία που «έδειξε» η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό ήταν η καλή χημεία στο δίδυμο Βράνιες-Τζαβέλλας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Λούπος, όταν βγήκε από τον αγώνα ο Βόσνιος, οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Τέλος, στάθηκε στο σχεδιασμό των μεταγραφών και υπενθύμισε, ότι όπως και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους η διοίκηση είχε αφήσει την ομάδα με κενά στο ρόστερ ακόμα και τη χρονιά που η «Ένωση» αγωνίστηκε στους ομίλους του Chmapions League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags