Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Έσκασε" σήμερα: Ρεπορτάζ-"βόμβα" για Μανωλά - "Πρόβλημα τα 15 μύρια, τελευταίες μέρες στη Νάπολι"
| 2021-08-23 11:52:00

"Έσκασε" σήμερα: Ρεπορτάζ-"βόμβα" για Μανωλά - "Πρόβλημα τα 15 μύρια, τελευταίες μέρες στη Νάπολι"

Sportdog Team
"Έσκασε" σήμερα: Ρεπορτάζ-"βόμβα" για Μανωλά - "Πρόβλημα τα 15 μύρια, τελευταίες μέρες στη Νάπολι"

Η Corriere Dello Sport βγάζει είδηση στο σημερινό της δημοσίευμα για τον Κώστα Μανωλά και την περίφημη υπόθεση μεταγραφής του στον Ολυμπιακό από τη Νάπολι.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα, ο Έλληνας στόπερ θέλει διακαώς να πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του, αλλά και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Το πρόβλημα στην μεταγραφή είναι η επίσημη πρόταση προς την Νάπολι, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της κάποια προσφορά κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, με τα οποία κοστολογούν τον Κώστα Μανωλά οι "παρτενοπέι".

«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Corriere Dello Sport». Και συνεχίζει:

«Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι. Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατ. ευρώ ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags