Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - "Μεταγραφή σήμερα ή αύριο - Έρχεται και εξτρέμ"
| 2021-08-23 16:55:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - "Μεταγραφή σήμερα ή αύριο - Έρχεται και εξτρέμ"

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό -  "Μεταγραφή σήμερα ή αύριο - Έρχεται και εξτρέμ"

Ο Βασίλης Μοιρώτσος, μετέφερε στον αέρα του Over FM τα μεταγραφικά νέα και τους αγωνιστικούς προβληματισμούς του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Μοιρώτσος, μίλησε στον αέρα του Over FM, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ραμόν Λούντγκβιστ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον προβληματισμό που υπάρχει σχετικά με την αγωνιστική της εικόνα στις φιλικές αναμετρήσεις.

Ο Ραμόν Λούντγκβιστ θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι αύριο το απόγευμα, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «Πράσινους». Ο 24χρονος Σουηδός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Ο προπονητής του «Τριφυλλιού» θεωρεί ότι ο 24χρονος μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει επίπεδο το σύνολο του Σέρβου τεχνικού. Ο Σουηδός θα προσθέσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή και θα καλύψει και το δημιουργικό κενό

Ο Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε, ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις μεταγραφές και ανέφερε το παράδειγμα, όπου η διοίκηση είχε «κλείσει» τον Βιτάλ από τη Κορίνθιανς και έμενε μόνο η γνώμη του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος τελικά επέμεινε για τον Λούντγκβιστ.

Προσέθεσε στη συνέχεια, ότι η εικόνα της ομάδας στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ιδιαίτερα κακή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τόνισε επίσης ότι η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε στις 4 Απριλίου, όταν για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος επικράτησε του ΠΑΟΚ 3-0.

Τέλος, ο Βασίλης Μοιρώτσος στάθηκε στον επόμενο μεταγραφικό στόχο των «Πρασίνων», που είναι η απόκτηση ενός εξτρεμ. Οι εξελίξεις με τον ακραίο επιθετικό αναμένονται να γίνουν αύριο ή ακόμα και σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags