Facebook Pixel Λίβερπουλ: Σοκ! Η Λίβερπουλ αρνείται σε τοπ παίκτες της να αγωνιστούν στις εθνικές τους
| 2021-08-23 20:38:00

Σοκ! Η Λίβερπουλ αρνείται σε τοπ παίκτες της να αγωνιστούν στις εθνικές τους

Sportdog Team
Σοκ! Η Λίβερπουλ αρνείται σε τοπ παίκτες της να αγωνιστούν στις εθνικές τους

Σε μια κίνηση που δεν έχουμε δει πολλές φορές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο οι Κόκκινοι ανέφεραν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τέσσερεις διεθνείς παίκτες τους να ταξιδέψουν για να αγωνιστούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις εθνικές ομάδες τους

Λίβερπουλ: "Φωτιά" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βάζουν οι Κόκκινοι καθώς αρνούνται σε τέσσερις παίκτες του να αγωνιστούν με τις  εθνικές του ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ πλέον αναμένονται οι αντιδράσεις από την UEFA και την FIFA.

Συγκεκριμένα οι Reds έβαλαν... φρένο στην Ομοσπονδία της Αιγύπτου, για την συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ, και στην Βραζιλία, για τους Φιρμίνιο, Άλισον και Φαμπίνιο, μιας και κατά την επιστροφή τους στο Νησί θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι έξαλλοι με την FIFA μιας και τα προκριματικά θα κάνουν πολλά αστέρια τους να χάσουν αρκετά παιχνίδια, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA) έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ειδικά για τους μη Ευρωπαίους παίκτες που αν ταξιδέψουν για τα παιχνίδια των Εθνικών θα πρέπει να είναι σε καραντίνα 11 ημερών κατά την επιστροφή τους.

"Οι αποφάσεις της FIFA ελήφθησαν μονομερώς και ενάντια στη ρητή ένσταση της ECA και των υπολοίπων ενδιαφερομένων", αναφέρει η ECA και πλέον μένει να δούμε αν την απόφαση της Λίβερπουλ ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags