Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες "φωτιά" από ξένο που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό - "Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου..."
| 2021-08-23 20:52:00

Ατάκες "φωτιά" από ξένο που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό - "Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από ξένο που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό - "Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου..."

Απίστευτο ξέσπασμα από παίκτη που ήταν μια ανάσα από τους Ερυθρόλευκους, όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν με την περίπτωσή του επιλέγοντας άλλο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της ομάδας

Μάρκο Μπιζότ: Το όνομα του Ολλανδού ακουγόταν πολύ έντονα για να είναι αυτός που θα αντικαταστούσε τον Ζοσέ Σα στους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τελικά επιλέχθηκε ο Τόμας Βάτσλίκ που ήταν η πρώτη επιλογή για την θέση του τερματοφύλακα.

Ο πρώην γκολκίπερ της Άλκμααρ ήταν σίγουρος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, όμως πλέον βρίσκεται στην Μπρεστ και σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της πατρίδας του αναφέρθηκε για τους λόγους που δεν κατέληξε στους πρωταθλητές.

"Απογοητεύτηκα! Ο Ολυμπιακός είναι ένας παγκόσμιος σύλλογος και φυσικά ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πειραιάς είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζήσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει άκρη με την Άλκμααρ εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Ολυμπιακό. Στο τέλος πήρε έναν ελεύθερο τερματοφύλακα. Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου! Είχα τσακωθεί και με τους εκπροσώπους μου. Έβαλα πολλή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσα μόνο το τηλέφωνό μου, πέντε ή έξι φορές την ημέρα", είπε ο Μάρκο Μπιζότ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags