Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο στην έξοδο στον Ολυμπιακό - Κρούση από Ερυθρό Αστέρα - Δύσκολα θα μείνει ο...
| 2021-08-24 08:52:00

Δύο στην έξοδο στον Ολυμπιακό - Κρούση από Ερυθρό Αστέρα - Δύσκολα θα μείνει ο...

Sportdog Team
Δύο στην έξοδο στον Ολυμπιακό - Κρούση από Ερυθρό Αστέρα - Δύσκολα θα μείνει ο...

Οι δύο ποδοσφαιριστές μοιάζει δύσκολο να παραμείνουν αυτή τη στιγμή στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με τον Ερυθρό Αστέρα και ακόμα μία ομάδα να περιμένουν στη... γωνία για να τους αποκτήσουν.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό προέκυψε για τους Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ", η Φερεντσβάρος έχει καταθέσει, ήδη, επίσημη πρόταση στους Ερυθρόλευκους για την απόκτηση του Σέρβου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2021/22, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ραντζέλοβιτς βλέπει ότι ο χρόνος του στον Ολυμπιακό έχει μειωθεί... επικίνδυνα και δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Ακόμα πάντως, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όσο για τον Τσούμιτς, ο νεαρός βρίσκεται στα "ραντάρ" του Ερυθρού Αστέρα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Σερβία. Ο Σέρβος εξτρέμ φαίνεται ότι δεν θα διατηρήσει τη θέση του στον Ολυμπιακό, ενώ αν δεν παίξει ούτε στον Ολυμπιακό Β', τότε είναι πολύ πιθανό να κουνήσει μαντήλι.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην υπολογίζει στον νεαρό και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Αστέρα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags