Facebook Pixel Νις - Μαρσέιγ: Χαμός με τις "σπόντες" για Γκεντουζί - "Δεν είχε σημάδια στο γήπεδο" - Κλείνει το πέταλο της Νις!
| 2021-08-24 11:17:00

Χαμός με τις "σπόντες" για Γκεντουζί - "Δεν είχε σημάδια στο γήπεδο" - Κλείνει το πέταλο της Νις!

Sportdog Team
Χαμός με τις "σπόντες" για Γκεντουζί - "Δεν είχε σημάδια στο γήπεδο" - Κλείνει το πέταλο της Νις!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Νις-Μαρσέιγ. Οι "σπόντες" του προέδρου των γηπεδούχων, το ενδεχόμενο να ξαναγίνει από την αρχή το ματς και η τιμωρία των οργανωμένων της ομάδας από τη Νίκαια.

Νις - Μαρσέιγ: Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι δηλώσεις του προέδρου της Νις για τον Ματέο Γκεντουζί της Μαρσέιγ, αφού ο ισχυρός άνδρας των Νικαιωτών υπαινίχθηκε ότι ο άσος των Μασσαλών ψεύδεται σχετικά με τον τραυματισμό του στα επεισόδια.

Ο Γάλλος μέσος ήταν ένας εκ των τριών παικτών της Μαρσέιγ, μαζί με τους Πέρες και Παγιέ, που είχαν σημάδια από χτυπήματα σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ωστόσο ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Ζαν-Πιέρ Ριβέρ, είπε ότι ο Γκεντουζί δεν είχε σημάδια όταν ήταν ακόμα στο γήπεδο.

Παράλληλα, οι πρώτες επιπτώσεις στην Νις για τα επεισόδια στο ματς με την Μαρσέιγ είναι γεγονός. Όπως μετέδωσε το Reuters, η αστυνομία αποφάσισε να «κλείσει» το πέταλο, όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές. 

Αυτή είναι η πρώτη από τις ποινές που θα επιβληθούν στο σύλλογο, καθώς η λίγκα συνεδριάζει την Τετάρτη, όπου θα αποφασίσει για το αν θα τιμωρηθεί η Νις, καθώς και για την έκβαση του αγώνα. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπροστά από τη συγκεκριμένη θύρα θα τοποθετηθεί περίφραξη, παρά το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις έχουν καταδικάσει το περιστατικό. 

Τέλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρσέιγ απάντησε στα σενάρια που θέλουν την επανάληψη του αγώνα, μετά τα επεισόδια στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Μασσαλοί σύμφωνα με τον Ζακ Καρντόζ είναι σύμφωνοι για την επανάληψη του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο. 

Το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 75’ όταν μπήκαν οπαδοί της Νις στον αγωνιστικό χώρο.

"Αν πρέπει να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα για παράδειγμα, από τη στιγμή που διάβασα ότι είναι ένα από τα σενάρια που προτάθηκαν, φυσικά η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με αυτό", τόνισε ο Ζακ Καρντόζ.

  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags