Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Κόλαση" με Μανωλά - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα - Κρούση σε Νάπολι, συναγερμός στο λιμάνι!
| 2021-08-24 15:55:00

"Κόλαση" με Μανωλά - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα - Κρούση σε Νάπολι, συναγερμός στο λιμάνι!

Sportdog Team
"Κόλαση" με Μανωλά - "Σφήνα" από ιταλική ομάδα - Κρούση σε Νάπολι, συναγερμός στο λιμάνι!

Ανησυχία προκάλεσε στον Ολυμπιακό μια είδηση από την Ιταλία για τον Κώστα Μανωλά, που αποκάλυψε ενδιαφέρον άλλης ιταλικής ομάδας για τον Έλληνα στόπερ, κάνοντας μάλιστα λόγο και για κρούση προς τη Νάπολι.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Σε... θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μανωλά, αφού ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει το deal, αλλά η Νάπολι είναι ανυποχώρητη στα χρήματα που ζητάει, ήτοι 15 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, η στάση των "παρτενοπέι" δεν είναι το μόνο εμπόδιο για τους Ερυθρόλευκους, καθώς σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, αποκαλύπτει ότι για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τορίνο!

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι η ομάδα της Βόρειας Ιταλίας είναι διατεθειμένη να εμπλακεί δυναμικά για την απόκτηση του Μανωλά και μάλιστα κάνει λόγο και για κρούση προς τη Νάπολι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τορίνο έχει σκοπό να καλύψει το συμβόλαιο που παίρνει ο Μανωλάς στη Νάπολι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο παίκτης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για μεταγραφή στη "γκρανάτα".

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Τορίνο περιμένει, ήδη, απάντηση στην κρούση που έκανε στον παίκτη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags