Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Σκάει μεγάλο "μπαμ" με τον Χάρι Κέιν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-24 17:06:00

Χαμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Σκάει μεγάλο "μπαμ" με τον Χάρι Κέιν!

Sportdog Team
Χαμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Σκάει μεγάλο "μπαμ" με τον Χάρι Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν έχει ζητήσει από την διοίκηση της Τότεναμ να αποχωρήσει άμεσα από το κλαμπ, μιας και έχει δει ότι δεν θα μπορέσει να έχει την απαιτούμενη εξέλιξη και να διεκδικήσει τους τίτλους που θέλει ένας σέντερ φορ της κλάσης του, κάτι που είναι απολύτως λογικό, μιας και έχει κάνει υπομονή για μεγάλο διάστημα, χωρίς ουσία.

Οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για το που θα βρίσκεται ο Χάρι Κέιν σε λιγότερο από μια εβδομάδα, κοινώς με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με τα δεδομένα να δείχνουν αρκετά... μετρημένα, μιας και η Τότεναμ (δηλαδή το να μην πουληθεί) προσφέρεται στη Novibet στο 1.75, ενώ ως αουτσάιντερ στο 2.00 δίνεται η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία... φωνάζει για την έλλειψη ενός σέντερ φορ κλάσης μετά την αποχώρηση του Κουν Αγκουέρο και ενώ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς λογίζεται περισσότερο ως περιφερειακός φορ.

Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες δίνονται στο 20.00+, κάτι που είναι απολύτως λογικό εάν σκεφτούμε ότι απαιτούνται πολλά χρήματα για να αποδεσμευτεί.

Όσον αφορά το... ρεπορτάζ η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει εγκαταλείψει τα… όπλα για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας και ετοιμάζει μία νέα τελική πρόταση για να καταφέρει να “λυγίσει” την αντίσταση της ομάδας του. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι “Πολίτες” θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να πάρουν τον Κέιν, υπό την “πίεση” και του τέλος της μεταγραφικής περιόδου στο Νησί.

Πού θα αγωνίζεται ο Χάρι Κέιν την 1/9/2021; Δείτε όλες τις αποδόσεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags