Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Νίκη" Λουτσέσκου... έφερε τον δικό του - "Τέλος" δύο ξένοι από ΠΑΟΚ - Υπέρβαση Ιβάν για Τζιοβίνκο!
| 2021-08-24 16:55:00

"Νίκη" Λουτσέσκου... έφερε τον δικό του - "Τέλος" δύο ξένοι από ΠΑΟΚ - Υπέρβαση Ιβάν για Τζιοβίνκο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Νίκη" Λουτσέσκου... έφερε τον δικό του - "Τέλος" δύο ξένοι από ΠΑΟΚ  - Υπέρβαση Ιβάν για Τζιοβίνκο!

Ποιον απέρριψε ο Ρουμάνος και οι αποχωρήσεις μετά το ματς με τη Ριέκα. Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην Τούμπα, ποιος έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη, ποιοι φεύγουν μετά το παιχνίδι με τους Κροάτη και γιατί παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ιταλού.

ΠΑΟΚ: Η επιλογή τού Μπάμπα καθυστέρησε τον Δικέφαλο από το να προκρίνει και να προχωρήσει την περίπτωση Σίντκλεϊ, από την ομάδα στην οποία βρίσκεται ο μπαμπάς Λουτσέσκου, δηλαδή την Ντιναμό Κιέβου.
 

Ο Γκανέζος άσος τής Τσέλσι είναι ο παίκτης που θα ήθελαν πολύ να δουν με τη φανέλα τού Δικέφαλου οι άνθρωποι του συλλόγου, παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος άσος τής Ντιναμό είναι εκείνος που τελικά θα καλύψει την τελευταία θέση ξένου που υπάρχει διαθέσιμη.
 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα εξέλιξη με τον Εσίτι ή τον Καγκάβα (ή και τους δύο!), προκειμένου να αδειάσει θέση ή θέσεις ξένου. Αλλιώτικα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για τον Άκπομ, που επίσης για να έρθει στην ομάδα θα πρέπει να υπάρξει χώρος. 

Βέβαια πριν από το παιχνίδι με την Ριέκα δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις. Όχι γιατί ο Δικέφαλος δεν θα ενισχυθεί έτσι κι αλλιώς - Ανεξάρτητα πρόκρισης στο Conference League δηλαδή. Αλλά γιατί προέχει το αγωνιστικό σκέλος και ο Λουτσέσκου πιστεύει πολύ στην έννοια του γκρουπ και δεν θέλει να λείπει κανείς από την προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ υπάρχει και θέμα του Τζιοβίνκο, που είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα και συγκεντρώνει προτάσεις για το μέλλον του. Όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, προφανώς και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπογράψει στον Δικέφαλο. Κι αυτό καλό είναι να το έχουμε σε κάποια άκρη του μυαλού μας...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε ο πρώτος για ΠΑΟΚ - Φέρνει και... Τζιοβίνκο - "Καυγάς" με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags