Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Υπόκλιση σε Μιτρίτα - "Ξέρει τι παίρνει ο Λουτσέσκου - Ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ..."
| 2021-08-25 20:13:00

Υπόκλιση σε Μιτρίτα - "Ξέρει τι παίρνει ο Λουτσέσκου - Ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Υπόκλιση σε Μιτρίτα  - "Ξέρει τι παίρνει ο Λουτσέσκου - Ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ..."

Θέμα χρόνου δείχνει να είναι η ενσωμάτωση του Ρουμάνου αριστερού εξτρέμ στον Δικέφαλο του Βορρά και μάλιστα άνθρωπος που τον γνωρίζει πολύ καλά ανέφερε πως θα ταιριάξει απόλυτα στο σύστημα που θέλει ο Λουτσέσκου στην ομάδα του

ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95,5 μίλησε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν όπου αναφέρθηκε στην προοπτική μεταγραφής του Ρουμάνου παίκτη στον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας πως ο Λουτσέσκου ξέρει την ποιότητά του σαν παίκτη.

Για τον Μιτρίτα και την εικόνα που έχει από εκείνον: "Για εμένα σίγουρα είναι καλός παίκτης, ένα καλό «εργαλείο» που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Σαν ποιότητα ποδοσφαιριστή, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έτοιμο παίκτη. Από την Κραιόβα όταν έφυγε τον ξέρω, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου ξέρει τι παίρνει. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο επειδή είναι Ρουμάνοι και οι δύο. Ο Μιτρίτα είναι παίκτης που «κολλάει» στο σύστημα που παίζει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ".

Για την έλευση του Σίντκλεϊ δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου κι αν αυτό λέει κάτι: "Μπορεί εκεί να μην έπαιξε, αλλά να ήταν ένας παίκτης ποιοτικός. Στη Σαχτάρ αν θυμάμαι καλά πριν φύγω ήταν μια περίοδος που δεν έπαιξα πολύ. Με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου τότε βρήκαμε λύσεις και ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήμουν έτοιμος.

Αν δεν έπαιξε ο παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος. Μπορεί να μην έπαιξε πολύ, αλλά στον ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει. Σε προπονητές πολλοί παίκτες δεν κολλάνε στο σύστημα", είπε ο Μπαρκαουάν για την επικείμενες μεταγραφές του Αλεξάντρου Μιτρίτα και του Σίντκλεϊ στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags