Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεύτερο "χτύπημα" σε μια μέρα - Έκλεισε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!
| 2021-08-25 20:41:00

Δεύτερο "χτύπημα" σε μια μέρα - Έκλεισε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Sportdog Team
Δεύτερο "χτύπημα" σε μια μέρα - Έκλεισε κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Ακόμα μια μεταγραφή είναι ένα βήμα μακριά να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος του Βορρά καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά υπήρξε συμφωνία με την ομάδα του με τον ίδιο να ταξιδεύει για να βρεθεί άμεσα στην Θεσσαλονίκη και να τελειώσει τα διαδικαστικά

ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Φαίνεται τελικά ότι η άφιξη του Τσούμπα Άκπομ άνοιξε τον... χορό των μεταγραφών στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο Ρουμάνος εξτρέμ πήρε... σκυτάλη και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ασπρόμαυροι, εδώ και δύο μέρες ήταν σε συμφωνία με τη New York City FC, που ανήκει ο παίκτης, για δανεισμό του, όμως απέμεναν να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με την Αλ Αχλί, που μέχρι πρόσφατα είχε τα δικαιώματά του.

Έτσι από πλευράς ελληνικής ΠΑΕ υπήρχαν χαμηλοί τόνοι, μιας και το θέμα δεν είχε να κάνει με την αμερικάνικη ομάδα και τελικά φαίνεται ότι όλα κλείνουν θετικά και ο εξτρέμ που ήθελε και γνωρίζει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι καθ' οδόν για την Τούμπα.

Αυτό σημαίνει ότι η Πέμπτη (26/8) θα έχει αρκετή... κίνηση για τον ΠΑΟΚ, μιας και έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Αλεξάντρου Μιτρίτα ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags