Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Το τραβάει στα... άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Πρέπει να τινάξει... την μπάνκα η Ρεάλ για να τον πάρει
| 2021-08-25 22:47:00

Το τραβάει στα... άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Πρέπει να τινάξει... την μπάνκα η Ρεάλ για να τον πάρει

Sportdog Team
Το τραβάει στα... άκρα η Παρί με Εμπαπέ - Πρέπει να τινάξει... την μπάνκα η Ρεάλ για να τον πάρει

Φωτιά έχει βάλει ο Γάλλος επιθετικός με την απόφασή του να αποχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας, όμως όμως φαίνεται ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο οι Μερένχες θα πρέπει να σπάσουν όλα τα ρεκόρ για μεταγραφή ποδοσφαιριστή

Κιλιάν Εμπαπέ: Παρά τις πολλές προσπάθειες της Παρί να πείσουν τον Γάλλο σούπερ σταρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ ούτε η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα κατάφερε να τον κάνει να αλλάξει απόφαση, μιας και θέλει σαν... τρελός να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που είναι παιδικό του όνειρο.

Βέβαια αυτό δεν θα κάνει τον γαλλικό σύλλογο να πουλήσει όσο όσο στους Μαδριλένους, μιας και ήδη έχουν απορρίψει πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ. "Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι σαν... στρατηγική. Σαν να προσπάθησαν να πάρουν αρνητική απάντηση από μας, για να του δείξουν ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν και μετά να περιμένουν για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις και να τον πάρουν ελεύθερο", είπε ο Λεονάρντο για το θέμα.

Βέβαια η Parisien ρίχνει νέα... βόμβα στο σήριαλ καθώς τονίζει πως για να φύγει ο Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί θα πρέπει να λάβει πρόταση που θα φτάνει τα 220 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα δεν είναι διατεθειμένη να πέσει από αυτά τα χρήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags