Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Για μεγάλα πράγματα στην Αγγλία ο Τζόλης - "Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά δεν θα μείνει για πολύ στη Νόριτς"
| 2021-08-25 23:29:00

Για μεγάλα πράγματα στην Αγγλία ο Τζόλης - "Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά δεν θα μείνει για πολύ στη Νόριτς"

Sportdog Team
Για μεγάλα πράγματα στην Αγγλία ο Τζόλης - "Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά δεν θα μείνει για πολύ στη Νόριτς"

Εντυπωσιακός ήταν ο Έλληνας επιθετικός στο ντεμπούτο του με τα Καναρίνια απέναντι στην Μπόρνμουθ, κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό τόσο στην ομάδα του όσο και στο Νησί, όμως άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα πράγματα στην Αγγλία τονίζει ότι σύντομα θα πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα

Χρήστος Τζόλης: Στο Metropolis 95.5 Κια την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Άγγλος δημοσιογράφος Ρομπ Μπάτλερ, όπου και αναφέρθηκε στο απίστευτο ντεμπούτο του νεαρού Έλληνα εξτρέμ με τη Νόριτς.

Για την εμφάνιση του Τζόλη: "Υπάρχει ενθουσιασμός. Ήταν σε μια δύσκολη φάση η ομάδα καθώς έκανε άσχημο ξεκίνημα αλλά ήρθε το 6-0 στο Κύπελλο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόλη. Είναι μόλις 19 ετών. Ο προπονητής θα πρέπει να προσέξει να μην φύγουν τα πόδια των παικτών από το έδαφος και δεν αποκλείω να είναι στην αποστολή κόντρα στη Λέστερ". 

Για τον Φάρκε: "Δεν ένιωσε έκπληξη καθώς τον ζει καθημερινά στην προπόνηση και ξέρει το επίπεδο και τι μπορεί να προσφέρει. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι επένδυσε τόσα χρήματα. Ο Φάρκε είναι προσεκτικός και έξυπνος στη διαχείριση των παικτών. Μπορεί να μην τον έχει στην ενδεκάδα με τη Λέστερ, αν και ο κόσμος θεωρώ ότι ενθουσιάστηκε και θα θέλει να τον δει".

Για τις αντιδράσεις: "Δεν θα παίξει πολλά χρόνια στη Νόριτς καθώς σύντομα θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες. Έχει τα απαραίτητα στοιχεία. Σχολιάστηκε έντονα όσα έκανε. Αυτόματα μπήκε, λοιπόν, στο ραντάρ των μεγάλων ομάδων. Η Νόριτς εξελίσσει νέους παίκτες και για εκείνη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο", είπε για το παιχνίδι που έκανε ο Χρήστος Τζόλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags