Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία για Μανωλά - Ραγδαίες οι εξελίξεις!
| 2021-08-26 11:24:00

Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία για Μανωλά - Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία για Μανωλά - Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του Έλληνα αμυντικού της Νάπολι. Ο παίκτης... πιέζει για να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και αυτός έχει κάνει την προσφορά του, όμως οι Ιταλοί δύσκολα θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Οι πιέσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, τελικά δεν θα έχουν αίσιο τέλος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν στον ιταλικό Τύπο τις τελευταίες ώρες.

Συγκριμένα, η Tuttomercatoweb σε δημοσίευμά της ισχυρίζεται πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στη Νάπολι, παρά την επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και των Πειραιωτών να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Ιταλοί δεν θέλουν να χάσουν αυτή την περίοδο έναν παίκτη κλειδί όπως είναι ο Ελληνας αμυντικός.

Παρόλα αυτά αν ερθει μία πρόταση... αξιόλογη τότε θα καθίσουν στο τραπέζι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Νάπολι αξιώνει 15 εκατ. ευρώ, αλλά η πρόταση του Ολυμπιακού απέχει κατά πολύ.

Ωστόσο, βρισκόμενοι λίγα 24ωρα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, ειδικά σε μία τόσο περίπλοκη υπόθεση. Δεν αποκλείεται η Νάπολι να... παίζει παιχνίδια με στόχο να ανεβάσει την τιμή και να πάρει τα χρήματα που ζητάει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags