Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καθοριστικός ο Κούρτιτς, θέλει προσοχή με Ριέκα - Αυτό είναι το πρόβλημα στις μεταγραφές"
| 2021-08-26 11:38:00

"Καθοριστικός ο Κούρτιτς, θέλει προσοχή με Ριέκα - Αυτό είναι το πρόβλημα στις μεταγραφές"

Sportdog Team
"Καθοριστικός ο Κούρτιτς, θέλει προσοχή με Ριέκα - Αυτό είναι το πρόβλημα στις μεταγραφές"

Ατάκες που θα συζητηθούν για τον ΠΑΟΚ και τα όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι.

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα αλλά και τον παίκτη που αναμένεται να καθορίσει το παιχνίδι μίλησε ο Τάσος Τασιόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Ριέκα - ΠΑΟΚ: «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση. Είναι πιο ποιοτική η ομάδα. Θα μπορούσε το παιχνίδι να πάρει άλλη διάσταση αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που μπορεί να μην κερδίσει ο καλύτερος. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ και να είναι πιο εύκολη η ρεβάνς. Θα πρέπει να προσέξουμε τις αδυναμίες μας. Δεν χρειάζεται να υπάρχει υπεροψία. Δημιούργησαν ευκαιρίες 10 μέτρα έξω από την περιοχή αλλά και αυτό για μια ομάδα είναι καλό. Μπορεί να σουτάρει και αυτό πρέπει να προσεχθεί».

Για τον παίκτη που θα βοηθήσει: «Μεγάλο ρόλο θα παίξει η διάθεση και η αποτελεσματικότητα του Σφιντέρσκι. Μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κούρτιτς φάνηκε ότι όσο αποκτά 90λεπτα θα είναι καθοριστικός. Πατάει και στην περιοχή, όπως είδαμε. Δημιούργησε καταστάσεις και από τα αριστερά». Για το τι περιμένει από τη Ριέκα: «Δεν θα ανοίξει το παιχνίδι. Θα πάει να το κλέψει το παιχνίδι. Δεν νομίζω να μπορεί να παίξει στα ίσα».

Για τις μεταγραφές: «Είναι υπέρ του κάνω μεταγραφές όλο το χρόνο και έχω τελειώσει μέχρι το Μάιο. Αν έχεις οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ και κινηθείς νωρίς, μπορείς να πάρεις παίκτες πιο φθηνούς. Όσο πιο νωρίς κάνεις κάτι, είναι πιο αποτελεσματικό».

Μια πρόβλεψη για το τελικό σκορ: «1-2 πιστεύω»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags