Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσακίρη για ΑΕΚ - Αυτή είναι η αλήθεια για τις μεταγραφέδς της - Δανεισμός με οψιόν!
| 2021-08-26 14:12:00

Αποκάλυψη Τσακίρη για ΑΕΚ - Αυτή είναι η αλήθεια για τις μεταγραφέδς της - Δανεισμός με οψιόν!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσακίρη για ΑΕΚ - Αυτή είναι η αλήθεια για τις μεταγραφέδς της - Δανεισμός με οψιόν!

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται ακόμα και τις προσεχείς ώρες στην ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τον Σωτήρη Ταμπάκο, επιβεβαίωσε ότι είναι θέμα χρόνου πλέον να ξεκαθαρίσει το θέμα του «εκλεκτού» που θ’ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

ΑΕΚ: Στη φόρμουλα που εξετάζει ώστε να καταφέρει την απόκτηση του «εκλεκτού» για τη θέση του μεσοεπιθετικού (η οποία είναι θέμα χρόνου να κλείσει) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Αναφέρθηκε λοιπόν στις επαφές που κορυφώνονται από την πλευρά της «Ένωσης» και στην προσπάθεια που κάνει να φέρει τον πρώτο της στόχο έστω και ως δανεικό με βατή οψιόν αγοράς.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» και για χαφ, σημειώνοντας ότι έχουν εστιάσει μεν στο θέμα του μεσοεπιθετικού, αλλά εξετάζουν περιπτώσεις και για την άλλη θέση που έχει διαπιστωθεί ανάγκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags