Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τσούμπα Άκπομ: Τρομερές ατάκες για τον Δικέφαλο, τον Λουτσέσκου και τους οπαδούς!
| 2021-08-26 15:45:00

Ατακάρες Άκπομ για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Λουτσέσκου - "Ενθουσιασμένος γιατί..." - "Γύρισα στο σπίτι μου"

Sportdog Team
Ατακάρες Άκπομ για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Λουτσέσκου - "Ενθουσιασμένος γιατί..." - "Γύρισα στο σπίτι μου"

Τις πρώτες σκέψεις του για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Αγγλος, με καταγωγή από τη Νιγηρία, επιθετικός, μετά την επισημοποίηση της ένταξής του εκ νέου στον «Δικέφαλο» (25/8), εκφράστηκε στο PAOK TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Άκπομ: Τρομερές ατάκες για τον Δικέφαλο, τον Λουτσέσκου και τους οπαδούς!

«Νιώθω πως γύρισα στο σπίτι μου. Όλα τα πρόσωπα εδώ είναι οικεία, οι παίκτες, το επιτελείο, οι φίλαθλοι, η πόλη. Νιώθω πως γύρισα στο σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω. Μου έλειψε η ατμόσφαιρα και όλα αυτά που λάμβανα από τους φιλάθλους. Έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα. Νομίζω πως αυτό ήταν που μου έδωσε μεγάλη ώθηση.

Όταν ήρθα την πρώτη φορά, με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία μαζί. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις και ένιωσα πολύ αγαπητός εδώ. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Ηρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Ηθελα να έρθω πίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής (Ραζβάν Λουτσέσκου) με ήθελε πολύ. Είχα πολλές προτάσεις και ο ΠΑΟΚ σίγουρα είχε πολλές επιλογές στη λίστα του για να υπογράψει άλλους επιθετικούς. Ξέραμε και οι δύο πλευρές τη σύνδεση που έχουμε. Ηθελα πολύ να επιστρέψω. Θεωρώ πως έχω ακόμη πολλά να δείξω στους φιλάθλους, στους συμπαίκτες μου και να γράψουμε πάλι ιστορία. Νομίζω πως άφησα ανολοκλήρωτη δουλειά εδώ και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση», σχολίασε στη συνέντευξή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags