Facebook Pixel ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: Ανατροπή με Μάνταλο στην ΑΕΚ - Απόφαση Μιλόγεβιτς
| 2021-08-26 16:14:00

Ανατροπή με Μάνταλο στην ΑΕΚ - Απόφαση Μιλόγεβιτς

Sportdog Team
Ανατροπή με Μάνταλο στην ΑΕΚ - Απόφαση Μιλόγεβιτς

Τι θα γίνει με τον αρχηγό της Ένωσης και ποιο το μέλλον του στην ομάδα. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος μίλησε στον αέρα του Over FM για τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει η Ένωση.

Ο Πάνος Λούπος ανέλυσε στον Over FM τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις της ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες η Ένωση κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως προτεραιότητα ένα εξτρέμ και περιμένουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Σε περίπτωση που «ναυαγήσει» θα συνεχίσουν της διαπραγματεύσεις με τον Φαλκέ. Σχετικά με το οχταροδεκάρι που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα διευκρίνισε πως η ΑΕΚ δεν ασχολείται, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πέτρο Μάνταλο. Αναφορικά με την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, δήλωσε πως δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ο Πάνος Λούπος τόνισε πως η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση μόνο ενός παίκτη, εκτός αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση το 10ήμερο των ελεύθερων μεταγραφών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags