Facebook Pixel Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Κρατάει την πρόκριση αλλάζει πολλά ο Ολυμπιακός - Άνοιξε λογαριασμό ο Ονιεκούρου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-27 00:07:00

Κρατάει την πρόκριση, αλλάζει πολλά ο Ολυμπιακός - Άνοιξε λογαριασμό ο Ονιεκούρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κρατάει την πρόκριση, αλλάζει πολλά ο Ολυμπιακός - Άνοιξε λογαριασμό ο Ονιεκούρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να παρουσιάσουν το πρόσωπο της πρώτης αναμέτρησης του Φαλήρου οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τους Σλοβάκους, όμως είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην φάση των ομίλων του φετινού Europa League.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Πολλά ήταν τα καμπανάκια που χτύπησαν για τον Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τους Σλοβάκους για τη ρεβάνς των play off του Europa League, μιας και μπορεί οι παίκτες του να είχαν την αριθμητική υπεροχή, με τους αντιπάλους τους να παίζουν με 10 παίκτες, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το γήπεδο.

Μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ, με Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου, όμως τα κενά που εμφάνιζαν στην άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στους Σλοβάκους να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είναι αυτοί που πέρασαν στην φάση των ομίλων του Europa League, μιας και είχαν παρακαταθήκη το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Δείτε τα highlights του Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags