Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πολύ σοβαρό επεισόδιο στη χθεσινή προπόνηση ανάμεσα στους Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη!
| 2021-08-27 11:20:00

Ξύλο στην προπόνηση του ΠΑΟ! Χτύπησε Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες - Τρελάθηκε ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Ξύλο στην προπόνηση του ΠΑΟ! Χτύπησε Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες - Τρελάθηκε ο Γιοβάνοβιτς

Ροκ καταστάσεις στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ανάμεσα στον Βιγιαφάνιες και τον Χατζηγιοβάνη, καθώς ο ο νεαρός άσος είπε κάτι στον Αργεντινό και εκείνος πήγε και τον χτύπησε - Διέκοψε την προπόνηση ο Γιοβάνοβιτς και τους έδιωξε από την προπόνηση!
 

Παναθηναϊκός: Πολύ σοβαρό επεισόδιο στη χθεσινή προπόνηση των Πράσινων ανάμεσα στους Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη, καθώς ο Αργεντινός άσος επιτέθηκε και χτύπησε τον νεαρό άσο!

Προφανώς υπήρξε συνέχεια, ο Χατζηγιοβάνης ήδη του είχε πει μια ατάκα και ο Βιγιαφάνιες πήγε και τον χτύπησε! Ο Γιοβάνοβιτς σταμάτησε αμέσως τo πρόγραμμα, τους έδιωξε από την προπόνηση και αμφότεροι έχουν κληθεί σε απολογία, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον SportFM!

Το περιστατικό είναι εντελώς αδικαιολόγητο για παίκτες με τη δική τους εμπειρία και τα δικά τους συμβόλαια, πολύ περισσότερο του Βιγιαφάνιες που είναι σε άλλη ηλικία και παίρνει πολλά λεφτά από τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι, έδιωξε τους παίκτες, κλήθηκαν σε απολογία και αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Παναθηναϊκός ξεκάθαρα δεν θέλει τέτοια περιστατικά στην ομάδα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags