Facebook Pixel Χάνει την υπομονή και τους μισθούς του ο Ρόνι
| 2011-11-25 21:45:00

Χάνει την υπομονή και τους μισθούς του ο Ρόνι

Χάνει την υπομονή και τους μισθούς του ο Ρόνι

Τέσσερις μήνες απλήρωτος παραμένει ο Ροναλντίνιο στη Φλαμένγκο, όπως αποκάλυψε ο αδερφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ντε Ασίς, ο οποίος ισχυρίστηκε φήμες τα περί Παναθηναϊκού.

Ο Ροναλντίνιο έχει ακουστεί πολύ έντονα για τον Παναθηναϊκό λόγω... Τσάκα. Ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου Ρομπέρτο Ντε Ασίς δήλωσε πάντως πως παρά τα προβλήματα στη Φλαμένγκο ο Ρόνι δεν έρχεται.


Ο 31χρονος άσος επέστρεψε στην πατρίδα του τον Γενάρη, αλλά με την μη καταβολή μισθών από τη Φλαμένγκο ίσως να φύγει ξανά. Ο Ασίς πάντως διέψευσε με δηλώσεις του στον βραζιλιάνικο Τύπο αυτό το ενδεχόμενο προς το παρόν.


«Η Φλαμένγκο πρέπει να το λύσει αυτό με την Traffic. Ο Ροναλντίνιο δεν έχει πάρει μισθούς τεσσάρων μηνών και παίζει ακόμα προσπαθώντας σκληρά και παλεύοντας. Περιμένουμε αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Μας τελειώνει η υπομονή με την όλη κατάσταση», ανέφερε σχετικά στη Marca Brazil.


Έπειτα ο αδερφός του Ρόνι φρόντισε να μετριάσει τα όνειρα των φιλάθλων του ΠΑΟ και να περιορίσει τα δημοσιεύματα λέγοντας πως όλα αυτά είναι στα λόγια. «Αυτά είναι όλα φήμες, υπερβολές, μπλα μπλα. Κανένας δεν γνωρίζει. Έχει συμβόλαιο αυτό μόνο θα πω», σχολίασε.


Πάντως, τώρα εξηγείται το βίντεο της αυτοϊκανοποίησης... μάλλον θα του είπαν πότε πληρώνεται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags