Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ζόρια" για Ολυμπιακό στην Ευρωπή - Ο πρώην... πρωταθληματικός κόουτς και ο ΠΑΟΚτσής
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-27 15:31:00

"Ζόρια" για Ολυμπιακό στην Ευρωπή - Ο πρώην... πρωταθληματικός κόουτς και ο ΠΑΟΚτσής

Sportdog Team
"Ζόρια" για Ολυμπιακό στην Ευρωπή - Ο πρώην... πρωταθληματικός κόουτς και ο ΠΑΟΚτσής

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Φενέρμπαχτσε και η Αντβέρπ θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Η γερμανική ομάδα τερμάτισε πέμπτη την περασμένη σεζόν στην Bundesliga και προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους του Europa League. Φέτος, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου με 2-0 από την Βάλντορφ Μανχάιμ της τρίτης κατηγορίας, ενώ στην Bundesliga συνετρίβη με σκορ 5-2 από τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έμεινε στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας την 2η αγωνιστική. Προπονητής της είναι ο Αυστριακός Όλιβερ Γκλάσνερ και μεγάλο της αστέρι είναι ο Σέρβος μέσος Φίλιπ Κόστιτς Φέτος απέκτησε τον Δανό μεσοεπιθετικό Γέσπερ Λίντστρομ για 7 εκατ. ευρώ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης τερμάτισε στην 3η θέση την περασμένη σεζόν στην Τουρκία και προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους του Europa League. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα, ο οποίος είχε περάσει το 2015 από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μεγάλο της αστέρι είναι ο διεθνής Τούρκος μέσος Ιρφάν Καχβετσί, ενώ από πέρυσι στην Φενέρ αγωνίζεται και ο Δημήτρης Πέλκας. Το καλοκαίρι απέκτησε τον Τανζανό φορ, Εμπουανά Σαματά από την Άστον Βίλα για 4 εκατ. ευρώ.

ΑΝΤΒΕΡΠ

Η Αντβέρπ ερμάτισε τρίτη στο Βέλγιο την περασμένη σεζόν, αλλά φέτος έχει αρχίσει άσχημα το πρωτάθλημα με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές Στα playoffs του Conference League απέκλεισε την Ομόνοια στα πέναλτι με 3-2, αφού έχασε με 4-2 στην Κύπρο και νίκησε 2-0 στη ρεβάνς. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δανός Μπρίαν Πρίσκε και μεγάλο της αστέρι είναι ο Βέλγος μέσος Ράτζα Ναϊνγκολάν που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ίντερ.

Πηγή: fosonline.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags