Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν ήταν μόνο Φέργκιουσον που έπεισε τον Ρονάλντο για να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ - Με αυτόν μίλαγε (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-27 23:39:00

Δεν ήταν μόνο ο Φέργκιουσον που έπεισε τον Ρονάλντο να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ - Με αυτόν μίλησε!

Sportdog Team
Δεν ήταν μόνο ο Φέργκιουσον που έπεισε τον Ρονάλντο να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ - Με αυτόν μίλησε!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για το πως τελικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε να επιστρέψει στους Κόκκινους Διαβόλους και μάλιστα υπήρχε κάποιος που μίλαγε μαζί ολόκληρη τη νύχτα για τον πείσει να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος επέστρεψε... σπίτι, όμως τα δημοσιεύματα για το πως έγινε η ανατροπή επιλέγοντας τη Γιουνάιτεντ αντί για τη Σίτι είναι καταιγιστικά.

Έτσι σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, δεν ήταν μόνο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που μίλησε μαζί του για να τον κάνει να επιστρέψει στους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην εθνική Πορτογαλίας, πήρε πρωτοβουλία και μίλησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να τον πείσει να αλλάξει άποψη και να μην πάει στους Πολίτες και μάλιστα φέρεται να συνομίλησε μαζί του "όλη τη νύχτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags