Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πιστός στρατιώτης τού Δικέφαλου ο Λουτσέσκου
| 2021-08-28 16:00:00

Η ατάκα Λουτσέσκου που… τρέλανε τον ΠΑΟΚ - "Χτυπάει" Ολυμπιακό - Έτσι… έφτιαξε τον Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η ατάκα Λουτσέσκου που… τρέλανε τον ΠΑΟΚ - "Χτυπάει" Ολυμπιακό - Έτσι… έφτιαξε τον Σαββίδη!

Η "εντολή" του στους παίκτες, οι μεγάλες διαφωνίες και η εξέδρα. Ο Ρουμάνος καταλαβαίνει όσα γίνονται εντός κι εκτός του συλλόγου, όμως ξεκαθάρισε σε όλους πως στόχος του φέτος είναι το πρωτάθλημα. Πώς θα τον πετύχει και γιατί τον... γουστάρει τόσο πολύ ο Ιβάν Σαββίδης.
 

ΠΑΟΚ: Εντύπωση προκάλεσε στους οπαδούς του Δικέφαλου (αλλά και των υπόλοιπων ομάδων) η τοποθέτηση του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Ριέκα, όταν είπε ότι γνωρίζει για τον αρνητισμό που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια στον σύλλογο και θέλει αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Πρώτα-πρώτα για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Λουτσέσκου είναι πολύ-πολύ κοντά με όλους τους παίκτες. Για αυτό θεωρούσε ότι αν έμενε ο Ουάρντα θα μπορούσε να πάρει και από εκείνον πράγματα. Αλλά αυτή την υπόθεση δεν θα την ανοίξουμε τώρα.

Αυτό που λέει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός, ως "εντολή", αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Αυτή την "εντολή" έχει δώσει ο Λουτσέσκου, το πιστεύει, το συζητάει συχνά μαζί τους, και για αυτό προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό! Να είναι μαζί τους, να τους στηρίζει, να τους καλύπτει και επικοινωνιακά.

Γιατί αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει με την ατάκα του περί αρνητισμού, να φτιάξει ένα επικοινωνιακό τείχος γύρω από την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που δεν βγαίνει προς τα έξω ο προβληματισμός του για την καθυστέρηση των μεταγραφών φέτος, δηλαδή την ασυνεννοησία που υπάρχει σε αυτό το σκέλος ανάμεσα στον ίδιο και στα στελέχη της ΠΑΕ.

Είναι στρατιώτης τού Δικέφαλου ο Λουτσέσκου, αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι στην ομάδα, και για αυτό τους έχει "τρελάνει" με τη συμπεριφορά του: Δεν ζητάει υπερβολικά πράγματα, πιστεύει πολύ στο σύνολο και, σε γενικές γραμμές, είναι ο άνθρωπος που γουστάρει πολύ ο Σαββίδης να έχει στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Σαββίδη στη Σούπερ Λιγκ - Θα "τρελαθούν" Μαρινάκης-Μελισσανίδης - Φέρνει στον ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags