Facebook Pixel Άρης - Λαμία: Κακός ο Άρης, αλλά πάλι δεν έχασε - Τον... έσωσε στο 98' ο Ασλανίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-28 23:13:00

Κακός ο Άρης, αλλά πάλι δεν έχασε - Τον... έσωσε στο 98' ο Ασλανίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κακός ο Άρης, αλλά πάλι δεν έχασε - Τον... έσωσε στο 98' ο Ασλανίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 1-1 με την Λαμία έμεινε ο Άρης σε φιλικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", γλιτώνοντας την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολ του νεαρού Ασλανίδη.

Άρης - Λαμία: Το πιο… ανόρεκτο πρόσωπο των φιλικών αγώνων εμφάνισε ο Αρης κόντρα στη Λαμία και γλίτωσε την ήττα στα διαδοχικά φιλικά που δίνει η ομάδα του Ακη Μάντζιου μετά τον αποκλεισμό της από την Αστάνα κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων με σκόρερ τον νεαρό και καλύτερο παίκτη του, τον Ασλανίδη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εμφανώς επηρεασμένη απο την νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος και οι περισσότεροι παίκτες της αντιμετώπισαν το φιλικό ως… αγγαρεία. Νωθροί, δίχως ρυθμό, πήγαν το ματς σε ένα πού χαμηλό τέμπο και στην ουσία εξυπηρέτησαν την αμυντική τακτική της Λαμίας που χάρη σε ένα αυτογκόλ του Σάσα παραλίγο να πάρει μια φιλική νίκη ψυχολογίας. 

Ο Άκης Μάντζιος αντιμετώπισε το φιλικό ως μια ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα που μπορεί να του χρειαστούν μέσα στη σεζόν όπως για παράδειγμα το δίδυμο Ματίγια-Εντιαγέ στα χαφ, τον Σάκιτς αντί του Σούντγκρεν στο δεξί άκρο και τον Ιτούρμπε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να έμεινε και ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο αυτά που είδε. Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα να μεταφέρει την μπάλα στην περιοχή. Είχε αργή ανάπτυξη, αδυναμία να βγάλει σωστά την μπάλα από την άμυνα, ελάχιστες εμπνεύσεις και είναι ενδεικτικό ότι την πρώτη του και μοναδική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα την είχε στο 44΄ με μια κεφαλιά του Δεληζήση. Η Λαμία στο ίδιο διάστημα φρόντισε να κλείσει καλά τους χώρους και κατάφερε με σχετική άνεση να κρατήσει μακριά απο την εστία του Γκαραβέλη τους παίκτες των γηπεδούχων, χωρίς παράλληλα και η ίδια να απειλήσει ιδιαίτερα.  

Η είσοδος των Σάσα και Μπερτόγλιο με την ταυτόχρονη μετατόπιση του Ιτούρμπε αριστερά με την έναρξη της επανάληψης, έκανε τον Άρη πιο γρήγορο και στο 51΄ ο Ματέο από την πάσα του Εντιαγέ βρέθηκε απέναντι απο τον Γκαραβέλη αλλά… κατάφερε να αστοχήσει. Η απάντηση για την Λαμία ήρθε στο 55΄ με μια κεφαλιά του αφύλακτου Μανουσάκη στο δεύτερο δοκάρι. Η ζωντάνια του Άρη δεν κράτησε για πολύ καθώς η διάθεση του Μάντζιου να μοιράσει τον χρόνο και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες με συνεχείς αλλαγές απορρύθμισε τους γηπεδούχους, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στη Λαμία να βγει μπροστά και από μια στημένη μπάλα στο 71΄ ο Σάσα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά το γκολ ο Άρης είχε την κατοχή δίχως όμως να απειλήσει μέχρι να έρθει στο 98΄ ως από μηχανής Θεός ο Ασλανίδης και με ωραία κεφαλιά σε σέντρα του Τζέγκο να τον γλιτώσει από την ήττα.

ΑΡΗΣ: Ντένις (46΄ Σιαμπάνης), Λούμορ, Σάκιτς (71΄ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71΄ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Εντιαγέ (61΄ Τζέγκο), Ματίγια (46΄ Σάσα), Μαντσίνι (46΄ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (84΄ Ντουάρτε), Ιτούρμπε (61΄ Χαΐροβιτς) , Καμαρά (61΄ Μάνος).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82' Μαζουλουξής), Αντέτζο, Τζανετόπουλος (82' Βύντρα), Σαραμαντάς (73' Μαρτίνεθ), Γκέντζογλου, Τζανδάρης (68΄ Τυρόνε), Νούνιεζ (90' Στρούμπουλος), Μανούσος (56΄ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (46΄ Καραμάνος), Ρόμανιτς

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags