Facebook Pixel ΑΕΚ: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο παιχταράς - Πότε θα ανακοινωθεί
| 2021-08-29 17:44:00

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο παιχταράς - Πότε θα ανακοινωθεί - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο παιχταράς - Πότε θα ανακοινωθεί - Οι πρώτες του δηλώσεις (ΦΩΤΟ)

Όλο και πιο κοντά σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι η Ένωση καθώς το απόγευμα της Κυριακής (28/8) ο παίκτης είναι στην πρωτεύουσα ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

ΑΕΚ - Στέφεν Τσούμπερ: Στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης είναι από το απόγευμα της Κυριακής (28/8) ο Ελβετός εξτρέμ, καθώς λίγο νωρίτερα υπήρξε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδευόμενος με τον Παναγιώτη Κονέ, τον Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ατζέντη του.

Ο 30χρονος διεθνής αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, μιας και την Δευτέρα (30/8) πρέπει να μεταβεί και πάλι στην πατρίδα του ώστε να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην υποδοχή του βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της Ένωσης, ενώ η Αστυνομία σταμάτησε αρκετούς στην Αττική οδό ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. 

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το επιτελείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό που μου έδειξε το κλαμπ, αυτό που εκτίμησα ιδιαίτερα, ήταν ότι προσπάθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να με αποκτήσουν. Μου είπαν πόσο σημαντικός θα είμαι για την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.

Όμως βρίσκομαι τώρα εδώ και αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω το κλαμπ να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά θέλω κερδίσω κάτι με την ομάδα, να παίξω σε κάτι μεγάλο. Στους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα προσπαθήσω και εγώ από την μεριά μου να κερδίσουμε και να πετύχουμε κάτι πολύ πολύ μεγάλο", είπε ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Στέφαν Τσούμπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags