Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άνταμ Λιάγιτς: Τα... σκάει ο ΠΑΟΚ για Λιάγιτς - Υπόσχεση Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Άμεσα σκάει κορυφαία μεταγραφή!
| 2021-08-30 13:38:00

Τα... σπρώχνει ο ΠΑΟΚ για Λιάγιτς - Υπόσχεση Ιβάν σε Λουτσέσκου - Άμεσα σκάει κορυφαία μεταγραφή!

Sportdog Team
Τα... σπρώχνει ο ΠΑΟΚ για Λιάγιτς - Υπόσχεση Ιβάν σε Λουτσέσκου - Άμεσα σκάει κορυφαία μεταγραφή!

Τρέχουν για μεγάλο μπαμ, συμφώνησαν με Ιβάν. Ο Σέρβος που έγινε πρώτος στόχος, η πρόταση του Δικεφάλου και γιατί θεωρείται ακόμα δύσκολη περίπτωση. Όλα ανοιχτά και για τον Τζιοβίνκο.

ΠΑΟΚ - Άνταμ Λιάγιτς: Αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση στην τελευταία μεταγραφήμ του καλοκαιριού είναι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης στην επικοινωνία που είχε την Κυριακή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεσμεύτηκε πως θα γίνει ό,τι χρειαστεί, για να έρθει στην Τούμπα ο επιτελικός μέσος που ζητάει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε τον Τζιοβίνκο, η υπόθεση του οποίου δεν έχει... καεί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τον έχει «προσπεράσει» ο Αντέμ Λιάγιτς και μάλιστα ήδη έγινε πρόταση για την απόκτησή του στην Μπεσίκτας, ύψους 1.5 εκατ. Ευρώ!

Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ετήσιες αποδοχές του είναι κοντά στα 2,8 εκατ ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να συμβάλει και η Μπεσίκτας για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι και το 1,5 εκατ ευρώ, νούμερο που δείχνει ικανό να πείσει τους Τούρκους να καλύψουν την όποια διαφορά τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Άλλωστε και ήδη έχουν αποκτήσει ήδη στη θέση του τον Άλεξ Τεξέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags