Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ MEGA για Σεμέδο - "Κατηγορείται για βιασμό - Θα έφευγε από τον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-30 14:43:00

Ρεπορτάζ MEGA για Σεμέδο - "Κατηγορείται για βιασμό - Θα έφευγε από τον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρεπορτάζ MEGA για Σεμέδο - "Κατηγορείται για βιασμό - Θα έφευγε από τον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετά από καταγγελία 17χρονης σε βάρος του για βιασμό. Όπως κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα, με τον αθλητή βρισκόταν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό και έπειτα την πήγε στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αττικής, όπου φέρεται να τη βίασε.

Όπως κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα, με τον αθλητή βρισκόταν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό και έπειτα την πήγε στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αττικής, όπου φέρεται να τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Πορτογάλος στόπερ ήταν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα στην Πόρτο που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags