Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή για το δεξί μπακ στον Ολυμπιακό - Αυτόν... στέλνουν από Αγγλία - Διαψεύδει η ΠΑΕ (Vid)
| 2021-08-30 18:32:00

Ανατροπή για το δεξί μπακ στον Ολυμπιακό - Αυτόν... στέλνουν από Αγγλία - Διαψεύδει η ΠΑΕ (Vid)

Sportdog Team
Ανατροπή για το δεξί μπακ στον Ολυμπιακό - Αυτόν... στέλνουν από Αγγλία - Διαψεύδει η ΠΑΕ (Vid)

Τελικά έστω και την τελευταία στιγμή οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα είναι όνομα που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή ο επίσημος Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός - Γιαν Βαλερί: Σε μια κίνηση έκπληξη προχωράνε οι Ερυθρόλευκοι καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ολοκληρώνει την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ που αγωνίζεται στην Σαουθάμπτον, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ διαψεύδει τα όσα αναφέρει το Football Insider. 

Ο ποδοσφαιριστής που έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και δεξιά στα χαφ, έχει διαβατήριο γαλλικό και Τυνησίας, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί θα  έρθει στον Πειραιά με την μορφή δανεισμού.

Ο Γιαν Βαλερί, που φέρεται ότι κλείνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεν και στην συνέχεια πήγε σε αυτές της Σαουθάμτον, ενώ εκτός από τους Άγιους έχει αγωνιστεί και στην Μπέρμιγχαμ και στην περασμένη σεζόν είχε 17 συμμετοχές και μια ασίστ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags