Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Έσκασε τώρα! "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ - Σοβαρή εμπλοκή στο θέμα Λιάγιτς - Μπήκε σφήνα ομάδα
| 2021-08-30 21:54:00

Έσκασε τώρα! "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ - Σοβαρή εμπλοκή στο θέμα Λιάγιτς - Μπήκε σφήνα ομάδα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ - Σοβαρή εμπλοκή στο θέμα Λιάγιτς - Μπήκε σφήνα ομάδα

Απόλυτη αλλαγή δεδομένων στην επικείμενη μεταγραφή του Σέρβου μέσου στον Δικέφαλου του Βορρά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει νέα ομάδα με πολλά χρήματα που μπορούν να αλλάξουν τελείως την κατάσταση.

ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Αρνητική τροπή δείχνει να έχει η υπόθεση του Σέρβου μέσου στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95.5 μπορεί ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να έχει προβάδισμα απέναντι στη Σαμπντόρια, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με ομάδα από της Σαουδική Αραβία.

Φαίνεται ότι ο παίκτης της Μπεσίκτας είχε την πρόταση από τους Άραβες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα ο σύλλογος, από το πρωί της Δευτέρας (30/8) και σίγουρα φαντάζουν πιο δελεαστικές για εκείνον, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Ασπρόμαυρους οδηγούνται σε ναυάγιο.

Ο 29χρονος δεν ήθελε να πει κατευθείαν "ναι" στον Δικέφαλο του Βορρά και φάνηκε ότι ήθελε να περιμένει την 31η Αυγούστου, ώστε να βρει περισσότερα χρήματα από ομάδα, ενώ από την άλλη η ελληνική ΠΑΕ ήθελαν άμεση απάντηση μιας και τα τυπικά έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη (2/9) ώστε να δηλώσει τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην φάση των ομίλων του Conference League.

Αυτό σημαίνει ότι με αυτή την εξέλιξη με τον Άντεμ Λιάγιτς ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για να πετύχει την πολυπόθητη συμφωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags