Facebook Pixel Superleague: "Σκάνε" εξελίξεις - Τι αποφασίζει το σημερινό ΔΣ - Τότε θα γίνει η σέντρα;
| 2021-08-31 10:49:00

"Σκάνε" εξελίξεις για Superleague - Τι αποφασίζει το σημερινό ΔΣ - Τότε θα γίνει η σέντρα;

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις για Superleague - Τι αποφασίζει το σημερινό ΔΣ - Τότε θα γίνει η σέντρα;

Πολύ σημαντική ημέρα σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο που θα πάρει οριστικές αποφάσεις για την έναρξή του.

Superleague: Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος για το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου, καθώς το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων που ήταν στον "αέρα" και είχε οδηγήσει σε αναβολή, αναμένεται να διευθετηθεί.

Στις 12.00 έχει προγραμματιστεί η Έκτακτη ΓΣ με θέματα την έγκριση της προκήρυξης και την Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999».

Μισή ώρα αργότερα (12.30) το ΔΣ θα συνεδριάσει για την τροποποίηση του προγράμματος και τον ορισμό των αγώνων της πρεμιέρας. Εάν, λόγω χρόνου δεν έχει καταστεί εφικτό να περάσει η προκήρυξη, τότε το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (02/09).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags