Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντέμ Λιάγιτς: Δεν τα παρατάει ο Σαββίδης - Πάει για ανατροπή με Λιάγιτς - "Έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ"!
| 2021-08-31 10:35:00

Δεν τα παρατάει ο Σαββίδης - Πάει για ανατροπή με Λιάγιτς - "Έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Δεν τα παρατάει ο Σαββίδης - Πάει για ανατροπή με Λιάγιτς - "Έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ"!

Το προσπαθεί ο Δικέφαλος για την δύσκολη περίπτωση του Αντέμ Λιάγιτς, με τον προπονητή της Μπεσίκτας να επιβεβαιώνει την πρόταση των Θεσσαλονικιών για τον Σέρβο επιτελικό χαφ.

ΠΑΟΚ - Αντέμ Λιάγιτς: Για το "κόλπο γκρόσο" με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό πάει ο Δικέφαλος του Βορρά, αν και χθες το βράδυ η μεταγραφή έδειχνε να "κολλούσε" και να οδηγείται σε "ναυάγιο".

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Αντέμ Λιάγιτς, με τον τεχνικό του Σέρβου άσου στην Μπεσίκτας, Σερτζέν Γιαλτσίν, να επιβεβαιώνει σε χθεσινές του δηλώσεις, την πρόταση που κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι" για τον παίκτη, μιλώντας για την γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον μεσοεπιθετικό εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της τουρκικής ομάδας σημείωσε για τον Λιάγιτς:

«Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Άντεμ Λιάγιτς, γι αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τόσο για εμάς σαν σύλλογο, όσο και για τον ίδιο. Δεν είναι καθόλου καλή η απόδοσή του. Σήμερα του έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags