Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Το "ψάχνει" με Γκιλμπέρ - Τι "παίζει" με Χασάν-Κινκουέ
| 2021-08-31 12:34:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Το "ψάχνει" με Γκιλμπέρ - Τι "παίζει" με Χασάν-Κινκουέ

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Το "ψάχνει" με Γκιλμπέρ - Τι "παίζει" με Χασάν-Κινκουέ

Ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στα μεταγραφικά δεδομένα στο λιμάνι, τις προσπάθειες για τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, αλλά και όλα τα ανοιχτά θέματα, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Ολυμπιακός: Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την υπόθεση του Γκιλμπέρ, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη και δείχνει να απομακρύνεται: «Ψάχνει και θα το ψάχνει μέχρι τελευταία στιγμή για ενίσχυση στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Γκιλμπέρ λέγεται πως θέλει να γυρίσει στη Γαλλία και αυτή είναι η προτεραιότητά του. Μέχρι να ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό κάνουν την προσπάθειά τους. Υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν προταθεί. Δεν θα κινηθούν για να πάρουν έναν από τους παίκτες που έχουν προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση. Θα συνεχίσουν την προσπάθεια για τη σημερινή ημέρα. Πρέπει να υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση για να κάνουν την κίνησή τους».

Σε ό,τι αφορά τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, υπογράμμισε: «Και ο Αγκιμπού Καμαρά για τη δεύτερη ομάδα ήταν, αλλά έδειξε διάθεση και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέντρο Μαρτίνς».

Σχετικά με τον Χασάν, τόνισε: «Αν και ήρθε ο Πινακάς, πρόταση για τον Χασάν δεν έχει έρθει. Άλλο οι πληροφορίες και άλλο επίσημη πρόταση που να έχει έρθει στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags