Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντώνης Καρπετόπουλος: Κλείνει άμεσα μεγάλη συμφωνία για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Αποκάλυψη Καρπετόπουλου
| 2021-08-31 14:03:00

Κλείνει άμεσα μεγάλη συμφωνία για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Αποκάλυψη Καρπετόπουλου

Sportdog Team
Κλείνει άμεσα μεγάλη συμφωνία για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Αποκάλυψη Καρπετόπουλου

Υπογραφές για το deal εκκατομυρίων στην Τούμπα. Μπορεί να είναι από τους τελευταίους που θα κλείσουν το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο, ωστόσο ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για την οριστική συμφωνία. Και σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια στον σύλλογο.

ΠΑΟΚ - Αντώνης Καρπετόπουλος: Τόσο το ΔΣ, όσο και η γενική συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένες για την σήμερα Τρίτη, αναβλήθηκαν εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά ομόφωνα.

Ωστόσο, όπως διαρρέεται από τη λίγκα και τις ομάδες, πλέον δεν υπάρχει νέος κίνδυνος αναβολής στην έναρξη του πρωταθλήματος και η σέντρα θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, 11-12 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί ακόμη και σήμερα οι πέντε ομάδες που δεν είχαν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο να το κάνουν με την COSMOTE TV, ζήτημα που λέγεται πως είναι διαδικαστικό.

Επιπλέον, κοντά σε οριστική συμφωνία για το νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον «αέρα» του Bwin Sportfm, ο Δικέφαλος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη NOVA. Θυμίζουμε, ότι στη συγκεκριμένη πλατφόρμα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ενώ στην Cosmote TV έχουν κλείσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags