Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φημολογία στην Ισπανία για νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού στο... 90' - Αποχώρηση την τελευταία ώρα;
| 2021-08-31 14:46:00

Φημολογία στην Ισπανία για νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού στο... 90' - Αποχώρηση την τελευταία ώρα;

Sportdog Team
Φημολογία στην Ισπανία για νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού στο... 90' - Αποχώρηση την τελευταία ώρα;

Ένα περίεργο σενάριο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και μπερδεύει την κατάσταση στο Λιμάνι. Λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο γίνεται στην Πορτογαλία, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται.

Ολυμπιακός: Με τον διεθνή Πορτογάλο χαφ της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο, εμπλέκεται σε δημοσίευμα ο Ολυμπιακός όμως δε φαίνεται ότι υπάρχει βάση.

Ο 29χρονος μέσος, που είναι 68 φορές διεθνής και έχει σημαντική καριέρα με την Σπόρτινγκ και την Μπέτις (με την οποία έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο) φέρεται να απασχολεί ομάδες όπως η Φούλαμ και η Μπέρνλι από την Αγγλία, η Μπεσίκτας από την Τουρκία και ο Ολυμπιακός.

Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να έχει βάση αυτό το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία καθώς ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται για παίκτη σε αυτή τη θέση, από τη στιγμή που δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος βασικός μέσος του. Αλλά είναι και μία πολύ ακριβή περίπτωση καθώς ο Καρβάλιο κοστολογείται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Και είχε πέρυσι 30 συμμετοχές με την Μπέτις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags