Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Έρχεται απίστευτη τράμπα στην Ισπανία - Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βάζουν... βόμβα (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-31 19:32:00

Έρχεται απίστευτη τράμπα στην Ισπανία - Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βάζουν... βόμβα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έρχεται απίστευτη τράμπα στην Ισπανία - Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βάζουν... βόμβα (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται τελικά ότι το μεγάλο μπαμ στην Ευρώπη για την τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι πιθανό να έρθει από την Ιβηρική, με τους Μπλαουγκράνα και τους Ροχιμπλάνκος έτοιμος για ένα απίστευτο deal.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Κοντά σε μια ακόμα.. βόμβα είμαστε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο ESPN, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα Μπλαουγκράνα και Ροχιμπλάνκος είναι σε διαπραγματεύσεις ώστε να ανταλλάξουν τον Αντουλαν Γκριεζμάν και τον Ζοάο Φέλιξ.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (31/8) όταν οι Καταλανοί έκαναν πρόταση να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σαν δανεικό, όμως χωρίς επιτυχία, αλλά λίγο αργότερα επανήλθαν προσφέροντας τον Γάλλο, με τον σύλλογο της Μαδρίτης να το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Την υπόθεση χειρίζεται ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, όμως κανείς δεν είναι σίγουρος για την τελική έκβαση, μιας και ο χρόνος πιέζει τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags